top of page
dreamstime_xxl_25342362.jpg

HVAD ER INOCAPS®?

INOCAPS® er et kosttilskud, der indeholder myo - Inositol, aminosyrer, antioxidanter, mineraler og vitaminer, der bidrager til normal fertilitet og reproduktion for kvinder. Fås i bløde kapsler, der at lette at sluge.

Det hele starter med et sundt æg, og selvfølgelig sunde sædceller. For at blive gravid, har du brug for regelmæssig menstruationscyklus, regelmæssig ægløsning og et sund æg (oocyt). Det er vigtigt, at få den bedste follikeludvikling i dine æggestokke. Brug INOCAPS® i mindst tre måneder før befrugtning, for at få den mængde folsyre, der er nødvendig for den baby, du ønsker dig. Ingredienser i INOCAPS® har i kliniske undersøgelser kunnet vise forbedring af ægkvaliteten. Det er meget vigtigt, at manden har nok sæd af normal kvalitet og aktivitet. Hvis du ønsker at sikre din partners spermier, i bedste fald øge spermkvalitet og mængde, kan INOMAN® anvendes.

Undersøgelse viste, at kvinder, som har vanskeligt ved at blive gravide, og kvinder med PCOS, ofte har meget lave koncentrationer af myo - Inositol i deres krop.

INOFOLIC CYKLUS CARD DK HORIZONTAL_edited.png

ANVENDELSE

Indtagelse af INOCAPS® 3 kapsler om dagen anbefales, bedst om morgenen, ved middagstid og om aftenen, med vand. Indtages mindst 30 minutter før eller efter måltider, for at undgå nedsat effekt, f.eks. med kaffe. Brug ikke væsker med højt sukkerindhold som juice. I tilfælde af en glemt kapsel, skal du tage den glemte kapsel sammen med den næste.


Opbevares utilgængeligt for børn. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud er ikke beregnet til at erstatte en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og ved stuetemperatur, ikke i ​​direkte lys.

Flere undersøgelser over ingredienserne fra INOCAPS® viser en række af fordele ved anvendelse i 3 til 6 måneder eller længere, med tre kapsler om dagen. Biokemiske ændringer, som måske ikke er indlysende for dig, kan forekomme meget hurtigt og ligge til grund for langsigtet forbedring af:

HVORDAN KAN JEG SE AT INOCAPS® VIRKER?

INOFOLIC BUBLINKY.png

OVULATION / MENSTRUATION:

før brug har 20% af kvinderne en normal månedlig cyklus, efter tre måneders indtagelse begynder næsten 70% at få normal ægløsning.

YANA4_edited.jpg

ACNE OG / ELLER HIRSUTISM:

inden for 6 måneder efter påbegyndelse af tilskud ser de fleste kvinder en signifikant forbedring af deres acne og / eller hirsutisme.

pregnant woman.jpg

GRAVIDITET:

er en grund til, at kvinder begynder med at søge efter det kosttilskud, som indeholder myo- Inositol, folsyre og andre næringsstoffer som er i INOCAPS®. Det at graviditetschancen øges, er et tegn på INOCAPS®'s effektivitet.

dreamstime_xxl_25342362.jpg

YDERLIGERE FORVENTER DU:

BLODTRYK: forbedring, som er let og hurtigt at måle.

VÆGTTAB:

Mange taber sig noget på INOCAPS®.

CHOLESTEROL: INOCAPS® ingredienser hjælper med at normalisere cholesterol, og øger det gode og beskyttende HDL-cholesterol.

INSULIN:

reduktion i insulinresistens og blodsukkerværdier bringer andre hormoner tilbage til normalområdet.Nogle kvinder oplever forbedringer inden for dage eller uger, for andre kan det tage måneder. Det, at du ved, der er mulighed for ændringer, og at du kan mærke det, opmuntrer dig til at fortsætte med INOCAPS®. INOCAPS® bør anvendes mindst 3 måneder, eller indtil 3. graviditetsmåned.

Gillian Lockwood 2007.jpg

EKSPERT ERFARING - DR. GILLIAN LOCKWOOD, MEDICAL DIRECTOR, MIDLAND FERTILITY UK

"Insulinresistens er en vigtig faktor hos kvinder med PCOS, og kliniske forsøg har vist, at tilskud med myo-Inositol øger insulinfølsomheden med 84%. Jeg har fundet ud af at det hjælper med vægttab i forbindelse med en ultra-lav kulhydrat kost. Det kan fremkalde ægløsning hos de fleste anovulatoriske kvinder med PCOS og er effektiv for dem, der tidligere har forsøgt sig med clomiphenecitrat uden held. Ved IVF-behandling har det vist sig at forbedre æg- og embryokvaliteten og reducere risikoen for overstimulering. Det er sikkert at anvende under graviditet og reducerer forekomsten af svangerskabsdiabetes. Det er af naturlig oprindelse og har ingen ubehagelige bivirkninger som lægemidler, eks.abdominal kramper, oppustethed og diarré."

EKSPERT ERFARING - JAN ROAR MELLEMBAKKEN OSLO UNIVERSITY HOSPITAL, OSLO/NORWAY GYNAECOLOGY DPT.

'We reviewed available papers and clinical evidence to describe a rational order of treatment choices in anovulatory women with polycystic ovary syndrome (PCOS) for ovulation induction. A multitude of treatment options exist, but we stress the importance of weight reduction suggest in obese/overweight PCOS patients.
We suggest - beside others - the use of myo - Inositol, a dietary supplement with a documented effect on ovulation and without side effects for any PCOS patient.'

Jan_Mellembakken.jpg
bottom of page