top of page
dreamstime_xxl_25342362.jpg

HVAD ER INOCAPS®?

INOCAPS® er et kosttilskud, der indeholder myo - Inositol, aminosyrer, antioxidanter, mineraler og vitaminer, der bidrager til normal fertilitet og reproduktion for kvinder. Fås i bløde kapsler, der at lette at sluge. 

Det hele starter med et sundt æg, og selvfølgelig sunde sædceller. For at blive gravid, har du brug for regelmæssig menstruationscyklus, regelmæssig ægløsning og et sund æg (oocyt). Det er vigtigt, at få den bedste follikeludvikling i dine æggestokke. Brug INOCAPS® i mindst tre måneder før befrugtning, for at få den mængde folsyre, der er nødvendig for den baby, du ønsker dig. Ingredienser i INOCAPS® har i kliniske undersøgelser kunnet vise forbedring af ægkvaliteten. Det er meget vigtigt, at manden har nok sæd af normal kvalitet og aktivitet. Hvis du ønsker at sikre din partners spermier, i bedste fald øge spermkvalitet og mængde, kan INOMAN® anvendes.​

Undersøgelse viste, at kvinder, som har vanskeligt ved at blive gravide, og kvinder med PCOS, ofte har meget lave koncentrationer af myo - Inositol i deres krop.

INOCAPS® er udviklet specielt til disse kvinders behov, for at tilføre myo - Inositol, aminosyrer, antioxidanter, vitaminer og mineraler. Studier har vist effekten af ​​INOCAPS® komponenter i ægløsning, ægkvalitet og reduktion af PCOS symptomer.​

dreamstimefree_32377_man looking for andrositol w space for copy.jpg

ANVENDELSE

Indtagelse af 3 kapsler INOCAPS® om dagen anbefales, bedst om morgenen, ved middagstid og om aftenen, med vand. Indtages mindst 30 minutter før eller efter måltider, for at undgå nedsat effekt, f.eks. med kaffe. Brug ikke væsker med højt sukkerindhold som juice. I tilfælde af en glemt kapsel, skal du tage den glemte kapsel sammen med den næste.

Opbevares utilgængeligt for børn. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud er ikke beregnet til at erstatte en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og ved stuetemperatur, ikke i ​​direkte lys.

SPERMIE.png

SAMMENSÆTNING

L-carnitin:

Fremstilles naturligt i kroppen og virker som energisubstrat for spermatozoerne. Som et vitaminoid kan L-carnitin også bidrage til at forbedre sædcellernes antal og bevægelse. Fysiologisk aktivitet: Produceres  naturligt i kroppen, virker som energisubstrat for sæd. 

Understøttende rolle i spermatogenesen: Forbedrer sædkvalitet og motilitet 2,5,13,14,18


L-arginin:

En aminosyre, som i store mængder  er nødvendig for menneskekroppen og har vist i undersøgelser signifikant at kunne forbedre både antallet af sædceller og deres bevægelighed. 

Fysiologisk aktivitet: Essentiel aminosyre, der anvendes til fremstilling af nitrogenoxid 

Understøttende rolle i spermatogenesen: Øger sædens mobilitet 2,5


E-vitamin:

Antioxidant vitamin; afgørende for et sundt immunsystem. Det kan også forbedre sædmotiliteten og sædcellens evne til at trænge ind i et æg. 

Fysiologisk aktivitet: Antioxidant, virker mod frie radikaler 

Understøttende rolle i spermatogenese: Forbedrer spermiemotilitet og øger sædcellernes evne til at trænge ind i en ægcelle 2,5,6


Zink:

Udover at virke som en antioxidant og være involveret i talrige biokemiske processer i kroppen, fører zink til forbedret sædcelle densitet, forbedret sædmotilitet og øger det for spermatogenesen vigtige testosteronniveau.. Fysiologisk aktivitet: Antioxidant, spiller en vigtig rolle i DNA syntese og celledeling 

Understøttende rolle i spermatogenese: Øger sperm celledensitet, forbedrer spermiemotilitet, bidrager til øget testosteronniveauer (vigtigt for spermatogenese) 2,5,12,19,20


Folsyre:

Er afgørende for cellevækst og celledeling (hæmatopoiesis) såvel som for nervecellers metabolisme. Det er også involveret i beskyttelsen af ​​det kardiovaskulære system. Det har vist sig at have en positiv effekt på sædkvaliteten. 

Fysiologisk aktivitet: Vigtigt vitamin, essentielt for cellevækst, celledeling, samt for nervecellers metabolisme.
Understøttende rolle i spermatogenese: Positiv effekt på sædkvalitet; øger sperm antallet i kombination med zink 7,20Selen:

Virker beskyttende på cellerne og er en bestanddel af flere antioxidanter og  enzymer. Det har i flere undersøgelser vist sig at forbedre sædmotiliteten signifikant. 

Fysiologisk aktivitet: Begge meget vigtige frie radikaler. 

Understøttende rolle i spermatogenesen: Forbedrer  spermiemotilitet 2,5,16,21,22

Andre ingredienser balancerer  hormonelle niveauer af forskellige organer og støtter anti-oxidative aktivitet for at beskytte sæd fra miljøskader. 

De fleste undersøgelser af ingredienserne i INOMAN® viser en række fordele i en periode på 3 til 6 måneders, anvendt to gange dagligt. Biokemiske ændringer, som måske ikke er indlysende for dig, kan forekomme meget hurtigt og ligge til grund for langsigtet forbedring af:

HVORDAN VED JEG INOMAN® - VIRKER?

BUBLINY.png

SÆDMÆNGDE:

med brug af myo-Inositol og antioxidanter som i INOMAN® over tre måneder, vil næsten alle brugere forbedre deres sædmængde (i gennemsnit vil de oplevede en fordobling af antallet af sædceller) 1.

dreamstime_xxl_20758136.jpg

SÆDMORFOLOGI:

med anvendelse af myo-Inositol og antioxidanter som i INOMAN®over tre måneder, vil næsten alle brugere forbedre deres sædmorfologi (i gennemsnit med ca. 10%) 1.

SPERMIE.png

SPERMMOTILITET:

med anvendelse af myo-Inositol og antioxidanter som i INOMAN®over tre måneder, vil næsten alle brugere forbedre deres sperm motilitet (i gennemsnit med næsten 5O%)1.

dreamstime_xxl_25342362.jpg

DERUDOVER KAN DU FORVENTE:

Blodtryk: Du kan få en forbedring af blodtrykket, nemt og hurtigt at måle.


Vægt: Mange mænd, der tager INOMAN® vil tabe lidt vægt i løbet af en seks måneders periode.


Kolesterol: INOMAN® hjælper til at normalisere kolesterol og øge det "gode" beskyttende kolesterol HDL-C.

Insulin: Reduktionen af ​​insulinresistens og blodglukoseniveauer forårsager, at andre hormonniveauer vender tilbage til normal området.  

Husk at udviklingen af ​​sæd i kroppen tager næsten 3 måneder. Derfor vil mænd kun drage fordel af en kontinuerlig to gange daglig indtagelse i mindst 3 måneder. Kendskab til de underliggende ændringer og yderligere mærkbare ændringer i din krop kan tilskynde til brugen af INOMAN® selv ud over tre måneder.

TYPER AF SUBFERTILITET

ASTHENOSPERMI ELLER ASTHENOZOOSPERMI

Forklaring: Asthenospermi står for nedsat bevægelighed af sædcellerne i ejakulatet. Det er en tilstand af dårlige energiforhold i sæd og / eller en svækket energioverførsel i sædceller. Årsager til dårlig bevægelighed kan være den samme som for Oligospermi. 
Øget bevægelighed af sæd kombineret med en forbedring i alle andre sædparametre kan betyde hurtigere fertilitet.

TERATOSPERMIA OR TERATOZOOSPERMIA

Forklaring: Teratospermi står for et øget niveau af unormalt formet sæd (sædmorfologi). Årsager til dårlig morfologi kan være den samme som for Oligospermia. 
Forbedret morfologi af sæd kombineret med en forbedring i alle andre sædparametre kan betyde hurtigere fertilitet.

OLIGOSPERMI ELLER OLIGOZOOSPERMI

Forklaring: Oligospermi står for et lavt antalsædceller i ejakulatet. Det betyder dårlig produktion af sæd og / eller en vanskelig transport af sæd. 

Årsager til dårlig produktion kan være:

 • Stress

 • Infektioner 

 • Hormonal ubalance 

 • Diabetes 

 • Kræftkirurgi 

 • Ikke nedsunkne testikler 

 • Genetiske og miljømæssige faktorer 

 • Alkoholmisbrug eller stofmisbrug 

Årsager til forringet transport kan findes i:

 • Betændelse

 • Varicocele (åreknuder)

 • Genetiske forhold

Øget mængde sæd kombineret med en forbedring i alle andre sædparametre kan betyde hurtigere fertilitet.

ANDRE

Oligoasthenoteratozoospermi er en unormal ændring af sædceller med tre unormale parametre: 

 • Ikke nok sædceller (“oligo”)

 • Lav motilitet af sædceller (“astheno”)

 • Forøgede niveauer af unormalt formede sædceller (“terato”)


DNA fragmentering er en unormal ændring i DNA informationerne i sædcellerne. Sædcellerne indeholder genetisk information - som skal transporteres sikkert, godt pakket ind i ægget.

Aspermia betyder ingen sædceller i  ejakuatet 

Azoospermi betyder kun få  sædceller i ejakulatet 


Necrozoospermi betyder at  alle sædceller i ejakulatet er døde 

Pervosemi betyder for lille mængde af ejakulat.

Edited Image 2016-09-13 08-09-41

HVILKEN LÆGE KAN HJELPE MIG?

Du er ikke alene, og flere og flere mænd søger professionel hjælp fra en læge. Generelt bør du først konsultere din praktiserende læge, som muligvis vil henvise dig til en specialist,en såkaldt androlog eller urolog.Den indledende evaluering begynder ved at tage en grundig medicinsk  anamnese. Du vil blive stillet spørgsmål om barndom, ungdom og seksuel adfærd i dit forhold (frekvens og tidspunkt for samleje mv.). Andrologen / urologen vil også foretage en fysisk undersøgelse af dine kønsorganer og lave en ultralydsundersøgelse af testiklerne. Derudover en blodprøve til vurdering af relevante værdier som testosteron, FSH, LH og prolactin.

Spermotogram er en analyse af ejakulatet for at kontrollere kvalitet og kvantitet (sædtal, bevægelighed og morfologi). Denne test undersøger sædkvaliteten under mikroskopet og  fortæller om chancen for vellykket befrugtning.


Forbered din medicinske historie så grundigt som muligt, da det giver vigtige oplysninger om mulige problemer og fertilitet. Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft:

 • Alvorlige generelle sygdomme

 • Fåresyge  efter pubertet

 • Testikkelskade

 • Brokkekirurgi

 • Åreknuder / varicocele

 • Medicinske behandlinger, fordi en eller begge testikler er forblevet oppe i bughulen 

 • Blæreinfektioner

 • Diabetes

 • Skjoldbruskkirtel sygdom

 • Strålebehandling

 • Seksuelt overførte sygdomme

 • Nikotin, alkohol eller ulovlig brug af stoffer

 • Mulig eksponering for miljømæssige giftstoffer

 • Mor tog medicin under graviditeten

 • Samlejefrekvens

 • Arvelige sygdomme i familien

Fortæl det til din læge, hvis du bruger INOMAN® aog hvor lang tid du har taget det to gange dagligt. Da spermatogenese er en proces på omkring 3 måneder, kan dine værdier ændre sig over tid. Vi ønsker at støtte dig og din partner i at blive gravid. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere forklaring.

Edited Image 2016-09-13 08-05-09

ORDLISTE

Aminosyrer:

Er de mindste byggesten af proteiner. De er afgørende for den menneskelige krop og er (ud over nukleinsyrer) de grundlæggende byggesten i livet. Vi skelner mellem essentielle aminosyrer, der indtages med mad og ikke-essentielle aminosyrer, der produceres af kroppen selv.

Antioxidanter:

Mikronæringsstoffer kan beskrives som blandt andre antioxidanter, de beskytter organismen mod aggressive oxidationsmidler, også kaldet "frie radikaler".


Asthenozoospermi:

Reduktion af sædmotilitet ved> 50% af sædcellerne er enten ubevægelige eller langsomme.

Azoospermi:

Der er hverken modent eller umodent sæd i ejakulatet

Ejakulat:

Sædceller og sekret fra prostata og sædblære

Fertilitet:

Den begynder i puberteten hos unge mænd og falder med alderen. Hos kvinder begynder den med menarche (første menstruation) og slutter med overgangsalderen. Med stigende alder ser vi et fald i antal sædceller og kvalitet og antal æg.

Infertilitet:

AIfølge WHO kan et par betragtes som infertilt, hvis der efter "Et år med ubeskyttet regelmæssigt samleje" ikke er opnået graviditet.

Makro-and mikronæringsstoffer :

Livet kræver energi, og det kan kun produceres ved forbrænding (oxidation). Macronæringsstoffer (kulhydrater, fedtstoffer, proteiner), der bruges i denne proces, er inkluderet i kosten som energileverandør eller oxidationsmidler. For at muliggøre moderat oxidation kræves enzymer og hjælpestoffer. Disse såkaldte adjuvanser, som organismen ikke kan producere selv, skal indtages med føden som mikronæringsstoffer. Makronæringsstoffer, der tjener som brændstof og mikronæringsstoffer. 

Mineraler:

Er uorganiske vitale næringsstoffer, der skal indtages gennem kosten (fx kobber, selen, zink). Der er mange, som findes i store koncentrationer i kroppen og sporstoffer kun i små koncentrationer.

myo-Inositol:

Er et naturligt forekommende stof i menneskekroppen og er vigtigt for cellers insulinfølsomme funktion. Det spiller en vigtig rolle i cellernes form og struktur, i lipidfremstilling, i cellemembranernes struktur og funktion, og i cellevæksten (især kimceller og spermatogenese). Der er videnskabeligt bevis for, at kosttilskud med myo-Inositol hjælper med at forbedre sædkvaliteten og antallet. Det er en specifik biologisk aktivitet vedrørende kontrol af fedtmetabolisme, sukker og cellulære funktioner i nervesystemet. I tilfælde af insulinresistens eller type II diabetes hjælper myo-inositol med at forbedre det overordnede kliniske billede og er nyttigt at forebygge og korrigere de metaboliske abnormiteter og reproduktive vanskeligheder.

Necrozoospermi:

Alle eller en betydelig mængde sædceller i ejakulatet er døde.

Normozoospermi:

Normal kvalitet. Antallet af sædceller er omkring 20 millioner per milliliter ejakulat, 30% er normalt formet og 50% bevæger sig godt.

Oligozoospermi:

Antallet af sædceller er signifikant reduceret (<10 Mill / ml ejakulat)

Parvosemi:

Mængden af ejakulat reduceres signifikant

Sertoli cell-only syndrome:

En Germinalaplasie (speciel form for testikulær infertilitet). Fravær af spermatozoer.

Spermatogenesen:

Produktion og modning af sæden . Udviklingen af spermatogonia til sædcelle tager mindst 64 dage. Det er hormonstyret og er meget følsomt for endogene og eksogene indflydelser. Der produceres 1000 sædceller pr. sekund, det svarer til ca. tre til fire millioner i timen. En afbalanceret kost, nikotin og alkoholreduktion, afslapning og regelmæssig fysisk aktivitet har en positiv effekt på sædcelledannelsen.

Sædanalyse:

Den giver information om sædkvaliteten og kaster dermed lys over den mandlige frugtbarhed. Da sædkvaliteten kan variere i ejaculatet bør der altid være to sædanalyser, for at stille diagnosen "infertilitet". Følgende parametre undersøges: sædcellers antal, motilitet, morfologi.

Sperm:

Er modne sædceller.

Teratozoospermi:

> 40% dysmorphic, abnorm formet sædcelle.

Varicocele:

Åreknuder i testiklerne

Vitaminer:

Er essentielle naturlige fødevareingredienser. Hvis man indtager for lidt, kan mangelsymptomer forekomme (f.eks. E-vitamin, folsyre). De er særlig vigtige for immunsystemet og nervesystemet og virker som antioxidanter, og beskytter kroppen mod frie radikaler

bottom of page